Bed & Breakfast
Pension   "LOLA"

Home   LokacijaTamo gdje su nekad obitavali bogovi i uživali u životnoj radosti, danas živi oko 10.000 otočana koji žele podijeliti tu sreću sa svojim gostima: dobro došli na otok Rab, točnije, dobrodošli kod Marije, poznatijoj kao Lola.

 

 

Ovdje gore kod srdačne i gostoljubive rabljanke, one koja želi oponašati životne radosti bogova, i koja pruža ne samo nebesko toplu dobrodošlicu, ovdje na malom brdašcu s panoramskim pogledom na stari grad, more i mnoge susjedne otoke, Lolini gosti će sami naučiti što znači pronaći otok sreće.
Postanite gost kod Lole u Banjolu 196 i uživajte ne samo u dobroj hrani i izvrsnim vinima, uživajte i u suncu Jadrana, ugodnim temperaturama mora i prekrasnom krajoliku.

  

A ako vam za sreću treba još više, pitajte svoju Lolu. Jer kao nekoć bogovi, i ona ostvaruje neke želje.S M J E Š T A J

 

Malo, ali fino, riječima: klimatizirane udobne sobe, koje imaju sve da se osjećate božanstveno: komforni krevet, tuš i WC, naravno i balkon gdje čovjek i žena mogu uživati u pogledu na prirodu i more.


     

Da ... i s vremena na vrijeme, ako dobro obratite pažnju, možda ugledate i zečeve, galebove, sokolove, a ponekad čak i šišmiše. A cvrčci će vam ljeti prirediti i vrlo poseban koncert.Uživajte u tri dvokrevetne sobe i dvije trokrevetne sobe. Sa ili bez doručka. Na zahtjev također sa upotrebom kuhinje - za malu nadoplatu, naravno.

A ako želite vidjeti vijesti ili sportske prijenose u večernjim satima, dobrodošli ste pružiti noge u salonu i upustiti se u sportski -slatku besposlenost.

Mnoge su večeri tu već provedene s timovima reprezentacija u Europskom i Svjetskom kupu.
Naravno vrlo tradicionalno, s ledenim Karlovačkim u ruci!

 

Stoga, zgrabite telefon i rezervirajte svoj odmor iz snova kod Lole: 051/771-182, ili mobitel 092/345 9541, može i e-poštom: lola.ljiljak@hotmail.com, Vaš će upit biti prihvaćen.
Ipak, radije nazovite, Lola nije digitalna generacija.
 

 

Ali zato pripada generaciji, koja uvjerava svojim velikim srcima i još većom gostoljubivosti, i uvijek joj je šala na usnama.

I stoga: Lola (i Rajko) se vesele susretu s vama.Home   Lokacija